Grant společnosti T-MOBILE a nadace VIA

22.07.2009 12:07

Dne 24.6.2009 byla Kamila Záleská s Radkou Bezvodovou převzít symbolický šek na částku Kč 50.000,- ve společnosti T-Mobile. Během května zpracovaly návrh projektu na grant, který byl vyhlášen Fondem T-Mobile a nadací Via. Celkem bylo hodnoceno 109 projektů a vybráno bylo 39, mezi nimi i ten náš. Navíc jeden z členů hodnotící komise věnoval svůj honorář v hodnotě Kč 1.700,-.

V tomto projektu, jelikož to bylo hodně narychlo, jsme se zaměřily na rozšíření dětského hřiště u kolotoče před Mateřskou školou. Předcházela tomu již brigáda rodičů při natření plotu před MŠ. Tímto chceme zároveň poděkovat Pavlu Vlkovi a Lence Vyleťalové za sponzorský dar ve formě barev na natření plotu (plechovek nebylo opravdu málo!). Dále jsme dostaly dřevo na výrobu laviček, které jsou již hotové a dokonce i natřené.

Ze získaných peněz z uvedeného grantu jsme nakoupily houpačku na péru v podobě džípu pro 2 děti a dále dřevěnou mašinku. Obě atrakce jsou našimi nejmenšími dětmi již hojně využívány. Věříme, že se na novém dětském hřišti bude i nadále líbit jak dětem, tak i rodičům.

Petra Kratochvílová

—————

Zpět


Kontakt

Rodinné a mateřské centrum Lhota pod Libčany

Lhota pod Libčany 57 50327 IČO: 22737791

rmc-lhotapodlibcany@seznam.cz