Jarní tancovačka - Chceme všechny dospěláky vtáhnout večer do pohádky

20.04.2011 04:55

Na oslavu třetích narozenin Rodinného a mateřského centra lhotecké maminky uspořádaly již třetí Jarní tancovačku. Ta letošní se konala v sobotu 16. 4. 2011 tradičně v Obecním hostinci a nesla podtitul "Chceme všechny dospěláky vtáhnout večer do pohádky".

Jak již název napovídá, tentokrát jsme se vrhli do kostýmů pohádkových bytostí a dalších osob či osůbek souvisejících alespoň trochu s pohádkou. A musím rovněž dodat, že téměř všichni zúčastnění (letos se nás celkem sešlo 120) přišli poctivě v kostýmu či masce, takže jsme v sále mohli potkat např. Pepka námořníka a jeho partičku, Červenou Karkulku s myslivcem, kovboje, piráty, víly, námořníky, Nastěnku, Marfušu, Ivánka (vše dokonce dvakrát! :-) ), dědečka Hříbečka, Pipi dlouhou punčochu, Macha a Šebestovou i s utrženým sluchátkem, klauny, celou bandu Šmoulů s Gargamelem, bratry v triku, Hurvínka s Máničkou, Ferdu mravence s beruškou, všichni čtyři Teletubbies a podobně. Pokud jsem na nějakou masku zapomněla, tak se omlouvám, protože krásných kostýmů a masek tam byla opravdu spousta. 

Tancovačku nám zahájil kouzelník Mistr Carlo s partnerkou s jejich programem Letem světem a po celý zbytek večera se nám o hudbu a výbornou zábavu postarala stejně jako loni skupina LYRA p. Perného. S malou kulturní vložkou před půlnocí přišla již výše zmíněná partička Šmoulů s jejich nacvičeným a podařeným tanečním vystoupením.

Ani letos nechyběla tradiční tombola - letos jsme ji rozdělili na malou a velkou. Do malé tomboly přišly veškeré příspěvky a dárky od maminek a dalších dobrých duší fandících centru, na ceny do velké tomboly byly uvolněny nějaké peněžní prostředky RMC, takže nutno říct, že ceny byly hodnotné a lákavé. Kupodivu po dvou minulých letech letos hlavní cena (byla to krásná zahradní houpačka) nepřipadla Martině a Tomášovi Pithartovým :-) , ale odnesl nebo nakonec odvezl si ji p. Martin Michálek. Velká gratulace ještě jednou!

Chtěla bych říct, že akce to byla opravdu povedená, kdo jste se zúčastnil, tak víte a určitě nelitujete. Děkuji touto cestou zároveň všem, kteří jakkoli pomohli s organizací, buď před akcí anebo v průběhu tancovačky, věřte, že jakákoli pomoc je vždy potřeba a jsme moc vděčné! A také doufám, že i příští rok se na oslavě dalších narozenin Rodinného a mateřského centra sejdeme opět v hojném počtu. Budeme se moc těšit!!!

PK

—————

Zpět


Kontakt

Rodinné a mateřské centrum Lhota pod Libčany

Lhota pod Libčany 57 50327 IČO: 22737791

rmc-lhotapodlibcany@seznam.cz