Prvomájový volejbalový turnaj - 1. ročník

01.05.2009 12:51

1. 5. 2009 se pod záštitou Rodinného a mateřského centra a lhoteckých volejbalových nadšenců konal na místním kurtu 1. ročník prvomájového volejbalového turnaje. Zvučné heslo "Kašlete dnes na průvody a hoďte se do pohody" přilákalo do Lhoty pod Libčany celkem sedm družstev, a to z : Opočna, Černožic, Libčan, Těchlovic, Prahy a HK-Kuklen. A samozřejmě nechyběl místní tým, který nastoupil v sestavě : Tomáš Zajíček, Michal Burda, Libor Novák, Dagmar Nováková, Petra Mervartová, Jana Buzková, Josef Kopecký, Václav Čihák a Pavel Tluka.

Družstva musela být smíšená, aby ve hře vždy hrály alespoň dvě ženy. Zároveň v družstvu nesměl nastoupit žádný "profík". Jednotlivé zápasy se dopředu losovaly a vítězné tři týmy nakonec hrály systémem každý s každým o medailové pozice. Na prvním místě se umístilo družstvo z Libčan, na druhém z Opočna a na třetím tým z Černožic. Domácí družstvo skončilo na krásném šestém místě po jednom vyhraném a druhém prohraném zápase.

Zázemí turnaje, prezenci, výběr příspěvků od hráčů a ceny zajišťovaly Ivana Čiháková a Lída Votroubková. Počasí nám přálo, bylo krásně slunečno a až na úraz našeho velkého hráče Michala Burdy se vše obešlo bez zranění. Turnaj měl podle ohlasů velký úspěch a doufáme, že ho příští rok zopakujeme.

Fotografie z akce si můžete prohlédnout v naší fotogalerii anebo mrkněte na : https://volejbalopocno.webnode.cz/lhota/

Jana Buzková

—————

Zpět


Kontakt

Rodinné a mateřské centrum Lhota pod Libčany

Lhota pod Libčany 57 50327 IČO: 22737791

rmc-lhotapodlibcany@seznam.cz