Rozloučení s létem

19.10.2011 21:26

V pátek 23. září jsme se již po čtvrté sešli s dětmi na zahradě u mateřské školky, abychom si užili jeden z posledních krásných slunečných odpolední a rozloučili se tak s uplynulým létem.

Loučení to ale rozhodně nebylo smutné či nostalgické, naopak se u něho zažila spousta legrace. Vždyť paní učitelky ze školky nejen že připravily pro rodiče krásné překvapení v podobě vystoupení dětí (s písničkami a tanečky se vystřídala všechna tři školková oddělení), ale hlavně společně s maminkami zorganizovaly několik soutěží pro děti. A že si je naše dítka skutečně užila, to asi netřeba zvlášť zdůrazňovat. Ať už se jednalo o slalom do kopce a z kopce, krmení houpacího koníka ovsem nebo tzv. opičí dráhu, kde si děti vyzkoušely hlavně rovnováhu nebo otestovaly odvahu při prolézání tunelu.

Po takových výkonech je potřeba doplnit energii, proto byly pro děti i jejich rodiče připraveny špekáčky na opékání i několik sladkých napečených dobrot od našich maminek. A když se naplnila bříška, většina dětí ještě využila příležitosti k zapůjčení školkových hraček, takže se za chvíli zahrada hemžila koloběžkami, odstrkovadly a různými šlapadly. Své si děti užily i na trampolíně, kterou letos centrum umístilo právě na zahradu k mateřské školce, i na ostatních prolezkách a houpačkách. Zkrátka si zde každý našel to, co ho těší a baví, a bylo to na dětech vidět! Za jejich spokojenost děkujeme všem, kdo k ní jakýmkoli způsobem dopomohl!!! A dál si přejeme, abychom i v příštích měsících měli možnost se sejít a zažít spoustu podobných krásných dní nebo alespoň chvilek!

PK

—————

Zpět


Kontakt

Rodinné a mateřské centrum Lhota pod Libčany

Lhota pod Libčany 57 50327 IČO: 22737791

rmc-lhotapodlibcany@seznam.cz